Deze algemene voorwaarden betreffende de SMS services geven de richtlijnen aan voor de gebruikers van deze service. Deze richtlijnen zijn van toepassing op allen die gebruik willen maken van de verschillende SMS services op de website Stuurnepsms.nl. Indien u niet akkoord gaat met onze algemene voorwaarden kunt u geen gebruik maken van onze SMS services.

Stuurnepsms.nl behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Stuurnepsms.nl hoeft hier geen verantwoording aan haar leden voor af te leggen. In geval van veranderingen van de algemene voorwaarden worden de leden hiervan op de hoogte gesteld door middel van de nieuwsbrief.

1) Stuurnepsms.nl kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade geleden door de door ons aangeboden services.

2) Stuurnepsms.nl is niet aansprakelijk voor de via de website verstuurde SMS berichten. Ieder persoonlijk is verantwoordelijk voor de door hem of haar verstuurde SMS berichten.

3) Gebruikers onthouden zich van het versturen van SMS berichten met racistische, discriminerende en alle soorten van opruiende teksten. Gebeurt dit wel dan houdt Stuurnepsms.nl zich het recht voorbehouden om deze gebruikers te onthouden van onze diensten.

4) Stuurnepsms.nl heeft het recht om berichten in te zien. Dit is in verband met het controleren op niet correcte en lasterende SMS berichten.

5) Van alle gebruikers wordt het IP adres opgeslagen. Stuurnepsms.nl heeft het recht om gebruikers die misbruik van het systeem maken uit te sluiten van de website, Ook zal bij misbruik indien nodig de gegevens van de gebruiker aan Politie/Justitie overhandigd worden.

6) Stuurnepsms.nl geeft geen enkele garantie dat het smsje daadwerkelijk aankomt. Natuurlijk doen wij daarvoor onze uiterste best, maar soms komen smsjes niet aan door oorzaken die buiten onze macht liggen. Sommige telefoonproviders accepteren bepaalde afzenders bijvoorbeeld niet. Een afzender als 06POLITIE accepteert de ene provider bijvoorbeeld wel, maar de andere niet. Omdat dit maar bij een paar providers het geval is kunnen wij hier geen checks op uitvoeren. Mocht een smsje niet aangekomen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met stuurnepsms@jjx.nl. Dan zorgen wij voor een passende oplossing.